35 BİN ÖĞRENCİ REKTÖR KORKMAZ’IN AĞZINA BAKIYOR

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘üniversitede yüz yüze eğitimin açılıp açılmayacağı hakkında kararlar alacağız’ diyerek duyurmasının üzerinden günler geçmiş olmasına rağmen 35 bine yakın öğrenci için hale bir netlik kazanılmış değil.

 

Rektör Korkmaz tarafından henüz bir netlik kazandırılmamış olan yüz yüze eğitim durumu bir yandan da öğrencileri ekonomik olarak etkilemeye başladı. Zira öğrencilerin okulumuz açılacak ümidi ile gelerek ev kiralama ya da mevcutta kiralamış olduğu evi okullar açılır ümidi ile boşaltmaması her geçen gün omuzlarına ekonomik masraf olarak binmekte.

 

Ayrıca Rektör Korkmaz’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu “MAKÜ Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi en değerli misafirlerini 5 Yıldız hizmet standardı ile ağırlıyor” paylaşımında eğitime darbe vuran virüsün spor kampına uğramadığı da dikkatlerden kaçmıyor.

 

Öğrenciler ise okullarının tez vakitte gerekli covid-19 önlemleri alınarak yüz yüze eğitimlerin başlatılması gerektiğini dile getirdiler.