BAŞKAN SELİMOĞLU SÖZÜ ALDI

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 16 derslikli ortaokul sözünü aldıklarını duyurdu.

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Ankara ziyaretleri kapsamında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığına düzenlenen ziyarette Başkan Fatih Selimoğlu'na, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İlçe Başkanı Ömür Karakaya, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akkaya ve Karamanlı Un İşletme Sahibi Mehmet Avcı eşlik etti.

16 Derslikli Ortaokulu yapımı talebini ilettiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, " 16 Derslikli Ortaokul yapımı ve Meslek Lisemize Yenilenebilir Enerji Bölümü açılması taleplerimizi ilettik. Bakanımız tarafından Okul yapımı ve Bölüm açılması konusu olumlu karşılandı." dedi.

Her şey geleceğin teminatı çocukları ve gençleri için olduğunun altını çizen Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Milletvekilimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn Ömür KARAKAYA, Ak Parti İl Genel Meclis Üyemiz Sn İsmail AKKAYA ve Karamanlı Un işletme sahibi Sn Mehmet AVCI ile birlikte Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER’i TBMM’nde ziyarette bulunduk.

16 Derslikli Ortaokul yapımı ve Meslek Lisemize Yenilenebilir Enerji Bölümü açılması taleplerimizi ilettik. Bakanımız tarafından Okul yapımı ve Bölüm açılması konusu olumlu karşılandı.

Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER’e ve Milletvekillerimize şahsım, Karamanlı İlçemiz, Milli Eğitim Camiamız ve Öğrencilerimiz adına teşekkür ederim."