MİLLETVEKİLİ UĞUR AĞLASUN İLÇE MERKEZİ VE KÖYLERİNİ GEZDİ

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, ilçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

 

 

İlçe ilçe köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Uğur’un bu kez durağı Ağlasun ilçesiydi. 

 

Milletvekili Yasin Uğur Ağlasun ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada:

“İlçe ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ağlasun ilçe merkezimize ve köylerimize iki günlük bir program yaptık. Teşkilatımızla, Belediye Başkanımızla birlikte esnaflarımızı, köylerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik. Taleplerini dinledik. Ağlasun ilçemizde yapılmakta olan yatırımları yerinde inceledik. Ağlasun ilçemizin doğalgaz çalışmaları başladı. İlçemizin tüm sokaklarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah ilk ateşi birlikte yakacağız. Ağlasun’umuza şimdiden hayırlı olsun. Belediyemizin, köylerimizin, hemşerilerimizin taleplerinin çözüme kavuşması için takip etmeye devam edeceğiz inşallah.”

 

Milletvekili Yasin Uğur’un Ağlasun ilçesine ve köylerine yapmış olduğu ziyaretler sırasıyla:

Ağlasun Belediyesi, Ağlasun Esnaf Ziyareti, Ağlasun Minibüsçüler Kooperatifi, Doğalgaz ve Sera inşaatı çalışmaları, Yeşilbaşköy Köyü, Kibrit Köyü, Aşağı Yumrutaş Köyü, Çamlıdere Köyü, Dereköy Köyü, Yazır Köyü, Mamak Köyü, Hisarköy Köyü ve Yukarı Yumrutaş Köyü.

 

Milletvekili Yasin Uğur’a ziyaretleri esnasında: Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, AK Parti Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver, Ağlasun İl Genel Meclis Üyeleri Göksel Akça ve Rafet Sak, Ağlasun Gençlik Kolları Başkanı Berat Altındal ve çok sayıda teşkilat üyesi eşlik etti.