SADİR DURMAZ YUSUFÇA’YA ZİYARETTE BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdarelerden sorumlu Ankara Milletvekili Sadir Durmaz Yusufça Belediyesine ziyarette bulundu. 
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz,  Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret esnasında açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Bugün Söğüt beldemizde gerçekleşecek olan bir etkinliğe katılmak için Ankara'dan geldik. Gelirken de genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyfendiye uğradım hepinize selamlarını iletiyorum. Yusufça bizim için oldukça önemli bir ilçedir. Belediye başkanımızın Yusufçaya hizmet etme samimiyeti ve gayreti bizi adeta Yusufçalı yapmıştır. Belediye başkanımızın samimiyeti için kendisine teşekkür ediyorum. Yusufça için yapılabilecek ne varsa elimizden gelen tüm desteği başkanımıza sunuyoruz. Türkiye çok zorlu bir süreçten geçmektedir. Cenab-ı Allah ülkemize milletimize devletimize zeval vermesin. Devlet yoksa müesses bir nizam yoksa orada hiçbir şeyin kıymeti olmayacak ve varlığını idare ettirmeyecektir. Bu sebeple Cenab-ı Allah ülkemizi korusun zeval vermesin inşallah. Değerli yusufçalılar Türkiye ilk defa ekonomik sorunlarla karşı karşıya kalmıyor ilk defa bir kriz yaşamıyor. Bundan öncede zaman zaman ekonomik sıkıntılar ve daralmalar yaşadık. Tüm bunlar gelir geçer Allah’ın izni ve hidayetiyle bugünkü sorunları da atlatacağız. Allah’ın izni ile bu ülkede ezan dinmeyecek Al Bayrağımız inmeyecektir. Biz Milliyetçi Harekat Partisi olarak üretken belediyecilik anlayışı ile en güzel hizmet etmeye o beldeye o şehre değer katmaya devam ediyoruz.” Dedi.