TEFENNİ’DE BİNLERCE VATANDAŞ BARUTLU SU ŞENLİKLERİNDE BULUŞTU

ÖZEL HABER

Tefenni’de düzenlenen 18’inci geleneksel Barutlu Su Şenlikleri başladı. 

5 - 6 ve 7 Ağustos’ta olmak üzere 3 gün boyunca sürecek olan Barutlu Su Şenlikleri binlerce vatandaşa unutulmaz anlar yaşatmaya hazır. 

Akşam saatlerine doğru binlerce vatandaş şenlik alanına akın etti. 
Festival Açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Sayın Valim, Sayın Kaymakamlarım, Saygıdeğer İl Başkanım, Saygıdeğer İl Ocak Başkanım, Siyasi partilerimizin Değerli İlçe Başkanları ve Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Yöneticileri, Değerli Muhtarlarım,  İl ve İlçe Protokolümüzün değerli Üyeleri, saygıdeğer Misafirler, çok kıymetli Tefenni’li hemşerilerim ve gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ekranları başında bizleri izleyen gözü ekranda gönlü bizimle olan değerli gönül dostlarımız, Bu yıl 18. sini gerçekleştirdiğimiz Tefenni Barutlusu Şenliklerini sizlerle birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.
2022 yılı Barutlusu şenliklerine hoş geldiniz diyor, sevgi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum.
 HOŞ GELDİNİZ SAFALAR GETİRDİNİZ!
Bildiğiniz üzere dünyamız gerek Covid-19 Pandemisi, gerek  küresel ekonomik kriz, gerekse küresel ısınmanın da sebeplerinden biri olan orman yangınları ve sel felaketleri gibi büyük sıkıntıları barındıran bir süreçten geçmektedir. Böyle büyük felaketlerin yaşandığı bir süreçte siz değerli hemşerilerimle Barutlusu şenliklerinde Tefenni’de buluşmaktan ve beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  
Değerli hemşerilerim, şahsıma tevdi etmiş olduğunuz Belediye Başkanlığı görevinde yaklaşık 8,5 yılı geride bıraktım. 8,5 yıl boyunca Alt yapısı, Üst yapısı, Sosyal donatıları, ve üretken belediyecilik anlayışının gereği olarak açtığımız işletmelerimizle, sizlere yepyeni bir Tefenni sunmaya, refah ve ferah seviyesi yükselmiş bir ilçe ortaya koymak için tüm gücümle mücadele ettik.” İfadelerini kullandı. 


18’nci Geleneksel Barutlu Su Festivaline Burdur Valisi Ali Arslantaş, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik,Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni MHP İlçe Başkanı Osman Padem, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Özcan, MHP İl Başkanı Yardımcıları Gültekin Oktay ve Mustafa Gün gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katılım gösterdi.