BAŞKAN ALAGÖZ O MAÇA DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Tefenni Belediye Spor hakkında Başkan Alagöz açıklama yaptı.

Bucak Oğuzhansporu tebrik eden Alagöz: “Maça dair söylenecek o kadar çok şey var ki; Yalnız burada söyleyeceklerim bazı dostlarımı üzebilir” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Oğuzhan Sporu tebrik ediyorum. Maça dair söylenecek o kadar çok şey var ki;

Yalnız burada söyleyeceklerim bazı dostlarımı üzebilir. Lakin iki hususuda belirtmeden geçemeyeceğim.

1-Öncelikle saha ya top atılmamasını söyleyen,

90 dakika oyunu geren, oyuncularına ayağa kalkmama talimatı veren bir teknik hoca ile ahlaki değerlerimizden dolayı muhtemelen Tefenni Belediye Spor olarak asla çalışmazdık.

2-Hakem heyeti…. Kişiliğini ve yönetmiş olduğu maçları Beğenerek takip ettiğim Değerli orta Hakem arkadaşa bir hatırlatma yapalım. Değerli hocam modaya uyma kararı aldığını üzülerek gördüm. Bucak siyasetine yaranmaya çalışmak seni sen yapmaz. Seni diğerleri gibi kişiliksiz yapar. Haaa siyaseten bir yerlere geleyim de yemişim kişiliği dersen bir tercihtir anlamasam da anlarım. Ama ismine yakışmaz. Ayrıca siyasette son sözü kimin ve ne zaman söyleyeceğini de Allah bilir.

Son olarak, uygunsuz bir Slogan atarken sadece onların yüzüne bakınca utanan beni anlayarak susan büyük Tefenni taraftarına da buradan ne kadar büyük olduklarını bir kez daha anladığımı iletmek isterim. Çünkü bugün tam tersini yapan bir gürûhu üzülerek izledim. Hatta Tefenni’nin anasına sövecek kadar ahlaksızlaşan bir güruhu.

Biz bugün dostane bir maç olmasını istememiz sebebiyle Bucak’a seyirci organizasyonu yapmadık.

Lakin ağırlandığımız gibi ağırlamakta bizlerin boynunun borcu. Bize 1 adım gelene 10 adım gider, bizden 1 adım geri durandan da 10 adım geride durma ilkemiz ve Mütekabiliyet esası gereği gereken duruş sergilenecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle müsabakayı bir şekilde kazanan Oğuzhan Sporu tekrar tebrik ediyor, sadece Onurlu ve şerefli galibiyetlere sevinen Takımımın bundan sonrada aynı ahlaki duruş ile devam edeceğini belirtmek istiyorum.” Dedi.