BAŞKANDAN ERCENGİZ HÜKÜMET CADDESİ ESNAFI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hükümet caddesinde düzenlenen esnaf buluşması etkinliği kapsamında Hükümet caddesi esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Ercengiz, esnaflarla kahvaltı yaparak, onların şikayetlerini ve taleplerini dinledi.

Başkan Ercengiz, “2014 yılında görevi geldiğimizde borç stoğu ile göreve geldik. Hizmetler üreterek borç stoğumuzu eritmeyi başardık. Şehrimizde ki çöp sorununu çözerek 4000 ailenin enerji ihtiyacını çöpten karşılamaya başladık.” Dedi.

Başkan Ercengiz, kente kazandırılan ve devam eden çeşitli projeler hakkında esnaflara bilgi verdi. Cumhuriyet Meydanı, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Depremevleri TOKİ Konutları, El Sanatları Merkezi, Engelsiz Kafe, Uzun Çarşı Sokak Sağlıklaştırma ve Aydınlatma Projeleri, Karakılçık Ata Tohumu Projesi, Kadın Girişimciler Kooperatifi, altyapı ve üstyapı çalışmaları, Nermin Hanım Kreşi, Engelli Gündüz Bakım Evi ve yeni yapılacak Burdur Belediyesi Yeni Hizmet Binası gibi önemli yatırımları esnafa anlattı.

Başkan Ercengiz, Burdur'un süregelen büyüme ve gelişimini vurgulayarak, halkın beklentilerine ve isteklerine odaklanarak çalışmaları planladıklarını ve hayata geçirdiklerini belirtti.

Kentteki değişim sürecini halkın görüş ve isteklerine göre şekillendirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan, esnaf toplantılarının da amaçlarının esnafla yüz yüze iletişim kurarak talepleri dinlemek ve şikayetleri almak olduğunu ifade etti.

Ayrıca, yatırımların maliyetlerini hesaplayarak hayata geçirmeye çalıştıklarını belirten Başkan, Burdur halkının duyarlılığının hizmet sunumunda büyük bir rehber olduğunu vurguladı. Esnaf toplantılarına katılmaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi.