AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA İPİ KİM GÖĞÜSLEYECEK!

Burdur Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı Seçimlerinde İpi Kim Göğüsleyecek Sorusunu Sorduğumuzda Henüz Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve İsmi Geçen, Tanju Bülbül ile Yunus Erkan'ın İsmi Ön Plana Çıkmaktadır.

20.09.2024 tarihinde 10'a yakın Milletvekilinin ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı'nın Burdur'da Sivil Toplum Örgütleriyle Buluşmasının Ardından, 21-22 09.2024 Cumartesi/Pazar günü yapılacak olan delege seçimlerinde ismi geçen adaylardan kim daha çok delege toplayabilecek.

İsmi en çok ön plana çıkan aday'ın, eski Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan'ın adı halk arasında dillendirilmektedir.Siyasete 2017 yılında giren sayın Erkan il gençlik kolları yönetim kurulu üyesi,2018 yılında il başkan yaardımcılığı,2020'de genç Askon Burdur şube başkanı ve İl yönetim kurulu üyesi ve 2024'e kadar da Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptı. Sayın Erkan Ak Parti'in gençlik kollarında bütün kademelerinde çalışarak siyasette görev yaptığı için ismi ön plana çıktı.

Ak Parti'nin geleneğinde tek Aday'la seçimlere gidildiği için bir tarafta yıllarca Merkez İlçe Başkanlığı yapan Hüseyin Okan diğer tarafta ise ismi Ak Parti tabanında karşılık bulan Yunus Erkan.Kimin Aday yapılıp kimin seçileceğini delegelerden fazla Genel Merkez'in takdiridir.İsmi bize gelen bilgiler doğrultusunda bu üç sahsın ismi ön plana çıkmaktadır.

Haber:BuGün15 Medya