SADİR DURMAZ’DAN ÇAVDIR BELEDİYESİNE ZİYARET

ÖZEL HABER 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdarelerden sorumlu Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’dan Çavdır Belediyesine ziyaret. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a yapılan yatırım ve proje hizmetleri hakkında bilgi verdi.


Başkan Kayacan, "İlçemizde partimizin üretken belediyecilik ilkesini yaşatmaya çalışıyoruz. Kartlı Sulama Sistemi ile ilçemizde tarım sektörünü canlandırmaya ve adaletli su dağıtımı sağlamaya gayret ettik. Ekmek Fırınımız ile de ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın uygun fiyata ekmeğini alabilmesini sağladık. Sosyal ve Üretken Belediyecilik ilkesi ile hizmet veriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın da her daim yanında yer alıyor hiçbir vatandaşımızın kendisini yalnız hissetmesine izin vermiyoruz. İlçemize ziyarette bulunan Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz'a ziyaretlerinden dolayıda  teşekkür ediyorum." Dedi.